Home » » LA CUINA DEL PEIX BLAU I EL BACALLÀ

LA CUINA DEL PEIX BLAU I EL BACALLÀ

Publicat per Llibreria La Gralla on 23/6/08 | 23.6.08


Aquest llibre és una autèntica mostra de cuina popular perquè recull més d’un centenar de receptes presentades per gent de diferents sexes, edats i procedències al concurs de cuina que es celebra cada any a la Festa Major de Granollers al voltant del bacallà i el peix blau. Amb col.laboracions de reconeguts professionals del món gastronòmic com Fermí Puig, Ramón Parellada, Pep Salsetes i Joan Portet, les receptes s’han anat recopilant durant els darrers deu anys i es presenten ara editades a càrrec d’Assumpta Miralpeix, Manel Gener i J.A. Patón. Hi ha de tot, des de receptes bàsiques a l’abast de tothom fins a propostes més elaborades, però gairebé totes estan fetes amb ingredients comuns al rebost de qualsevol casa. Receptes que, tot i ser casolanes, en més d’una ocasió han posat al jurat davant d’una difícil situació a l’hora de donar un veredicte. Una proposta a partir d’ingredients molt saludables, com el bacallà i el peix blau, per una societat amb alts index de colesterol. /Rosa Vinyallonga.


A.A.V.V La cuina del peix blau i el bacallà. La Magrana, Barcelona 2007. 15 euros.
Comparteix aquest article :

Publica un comentari a l'entrada

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Llibreria La Gralla - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger