My Instagram

PREMI MASPONS


Ahir es va donar a conèixer el guanyador de la setena edició del Premi literari Jaume Maspons i Safont. És en Carles Castell Puig que va presentar a concurs un recull de relats amb el títol: "I". L'obra es publicarà properament i, com sempre, serà presentada a La Gralla al mes de desembre.


El veredicte del jurat es va fer públic a la tradicional festa que es celebra cada any a la Sala Tarafa de Granollers. L'acte, presentat pel multi-facètic Vicenç Saez, també va incloure l'entrega del Premi períodistic Gual Permanent, que ja va per la tercera edició. Enguany va entregar-se al dibuixant Ferreres.


De la vetllada, a banda de fer-nos un fart a aplaudir, en destacarem l'original i divertit sorteig per ser alcalde per un dia a la ciutat de Granollers (l'afortunat, sorprenentment, va ser en Josep Mayoral), i les més de 500 "estupendes" trufes de la Rosa i l'Elisabet que van volar en poca estona, prova que són una veritable meravella, les trufes i elles, ja que aquesta vegada van tenir la delicadesa de fer unes quantes trufes sense sucre per diabètics. Aquestes noies no pararan de sorprendre'ns!!


Felicitats als guanyadors i moltes gràcies a tots vosaltres per acompanyar-nos un any més!!

Cap comentari