My Instagram

PRESENTACIO DE "LA VENJANÇA DEL BANDOLER" D'EN MARTI GIRONELL

Ahir a l'Espai Gralla, en Martí Gironell va venir a presentar-nos el seu darrer llibre "La Venjança del Bandoler" publicat per l'editorial Columna en la seva edició en català i per editorial Planeta en la seva edició en castellà, "La Venganza del Bandolero", obra guanyadora en la darrera edició del premi Nestor Luján de Novel.la Històrica.
L'Autor que en tot moment es va mostrar molt cordial i atent amb tots el assistents, ens va fer passar una vetllada molt agradable explicant tot un seguit de detalls de l'època (a l'any 1800) en la que discorre l'historia d'en Boquica, el protagonista i poder entendre millor quines van ser les causes que el van portar a convertir-se en un bandoler temut tant pels espanyols com pels francesos.
Així mateix, ens va fer cinc cèntims dels seus projectes de futur i ens va fer riure d'allò més amb les seves anècdotes al voltant del procés de creació de la novel.la però sobretot amb la seva imitació de l'expresident Jordi Pujol amb qui manté una relació especial i que va ser l'encarregat de fer-li la presentació oficial del llibre.
En fi, un altre bona vetllada a l'Espai Gralla que com no podia ser d'un altre manera, va acabar amb una copa de cava ben fres cortesia, com sempre, del Bar-Restaurant El Mirallet.
Gracies a tots els assistents i per suposat a l'autor per haver volgut venir a la nostra llibreria a parlar del seu llibre.
Us deixem l'àlbum de fotos i arxius multimèdia relacionat amb el llibre.
PRESENTACIO LA VENJANÇA DEL BANDOLER DE MARTI GIRONELL

WEB OFICIAL DEL LLIBRE

VIDEO DE TV3

Cap comentari