My Instagram

JA TENIM GUANYADOR DEL PREMI LLIBRETER


El guanyador ha estat "Winesburg, Ohio" de Sherwood Anderson editat per Viena.
Sherwood Anderson, va néixer a Candem, Ohio al 1876. Als 14 anys, en morir la seva mare, es va traslladar a viure a Chicago, on va compaginar la feina de publicista amb la publicació del seus primers llibres de relats.
Al 1919, s'edita l'obra que ara, ha resultat guanyadora del premi llibreter i sense dubte, la seva millor obra. Winesburg, Ohio és una successió de contes curts sota el punt de vista d'un reporter-narrador que s'entrellacen entre elles i que te, com a marc de fons, el poble de Winesburg.
Anderson és considerat per molts com el fundador de la concepció moderna del conte breu nord-americà. Als darrers anys de la seva, quan aquest nou gènere literari va perdre l'interès dels lectors els va passar dirigint dos diaris de Marion, Virginia.
Altres títols, però menys importants d'aquest autor són: "El triunfo del huevo" (1921) i "Muerte en el bosque y otros cuentos" (1923). També va escriure alguna novel.la, las més conegudes "La Risa negra" (1925) i "Más allá del deseo" (1932). Va morir al 1941.

Cap comentari