Home » » LONDRES NEVAT

LONDRES NEVAT

Publicat per Llibreria La Gralla on 26/11/09 | 26.11.09


Som davant sis relats protagonitzats per uns personatges que a la quarentena de les seves vides desenterren un episodi tèrbol, i en ocasions dolorós, del seu passat. Una lectura atenta ens permet apreciar que l’autor té en compte el més mínim detall i que, si bé es tracta d’històries independents, hi ha en cada una d’elles una sèrie d’elements –la neu, una mort, una carta, una gorra- que van reapareixent donant una admirable unitat al conjunt; és evident que l’autor ha llegit i digerit eficientment els grans de la literatura, els exordis del narrador cercant la complicitat del lector en són una petita mostra.
Caracteritzen l’obra de Llavina un brillant domini del llenguatge, la perfecció formal i un ull clínic pel tema de les passions humanes, amb capacitat per transportar-nos, en una sola pàgina, del moment més tendre al més cruel. Fixem-nos, per exemple, quina sensibilitat desprèn el relat que tanca el llibre: “El branquilló de til.ler”. Excel.lent.
LONDRES NEVAT
Jordi Llavina
Amsterdam Llibres
Preu: 16,95 euros
Comparteix aquest article :

+ comentaris + 1 comentaris

27/11/09 21:10

Em sento, com a autor, molt ben tractat per la Gralla. Moltes gràcies per l'esforç que feu i per la difusió que realitzeu de la literatura de qualitat (i ara no parlo del meu llibre, esclar, sinó dels altres que recomaneu). Gràcies

Publica un comentari a l'entrada

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Llibreria La Gralla - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger