Home » » CUINA HARDCORE

CUINA HARDCORE

Publicat per Llibreria La Gralla on 20/2/10 | 20.2.10


El nostre país, orgullós de comptar amb genis com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Fermí Puig, Santi Santamari i tants altres dins el panorama gastronòmic mundial, pot ser que d’entrada li costi pair propostes culinàries com les de Falsarius Chef, l’autonomenat Profeta de las Latas.
Les seves receptes són de vital necessitat per tot aquell individu que no s’hagi sentit mai gourmet i que visqui allunyat de tota mena de sibaritismes. La cuina de Falsarius és hardcore, i en algun cas, heretge per tot aquell que combrega amb la benaurada dieta mediterrània.Amb tres llibres editats (atenció al llibre dedicat als postres amb propostes com el Donut Borracho o la Maldición Azteca), recopila receptes que es fan de manera ràpida, amb poquíssims ingredients i que són tots ells molt fàcils de trobar. I no exagerem. Falsarius Chef no té problemes, ni de consciència, i explicita la marca del producte que has d’utilitzar. Així, cuina amb galetes Napolitanas Cuétara, iogurs Danone amb gust a fruits del bosc, crema catalana Dhul, o xocolata Valor. Per fer-t’ho més fàcil, només podria acompanyar-te personalment al supermercat on, sense cap mena de dubte, trobaràs aquests productes. En definitiva cuina sense manies, sense embuts, que pot semblar barroera però alhora satisfer multitud de paladars i solucionar la vida tant de singles com de famílies. I a sobre, els llibres estan farcits amb molt d’humor.
Comparteix aquest article :

Publica un comentari a l'entrada

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Llibreria La Gralla - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger