My Instagram

CÓRRER PER SER FELIÇ - ARCADI ALIBÉS


El popular presentador dels esports a TV3, l'Arcadi Alibés, ens presenta en aquest llibre una de les seves facetes menys conegudes, la de corredor popular, però no un corredor popular qualsevol, no. L'Arcadi, des d'el dia 7 de març d'enguany, pertany al selecte grup dels que han fet ni més ni menys que 100 maratons!
D'Entrada, el títol del llibre pot sorprendre. Es pot ser feliç corrent?. Si al que subscriu aquest article, li diuen fa un parell d'anys quan em va donar la dèria per córrer que seria capaç d'acabar una marató i a sobre, passar-m'ho be, hauria rigut d'allò més. Avui, puc dir que no només ho he fet sinó que, efectivament, al travessar la línia d'arribada, vaig ser l'home més feliç del món.
I això és el que ens explica l'Arcadi en el seu llibre. Els motius que l'impulsen a córrer i com aquesta activititat, no només el fa feliç sinó que s'ha convertit en una autèntica filosofia de vida.
100 Maratons, 100 mitges maratons i 100 proves de 10 kilòmetres, formen el seu impressionant currículum i donarien per moltes i moltes pàgines, però ell, es centra en aquelles anècdotes i vivències que han marcat la seva dilatada carrera de atleta popular; la seva primera marató, la més especial, les lesions, els seus reptes...en definitiva, un resum dels seus 25 anys d'experiència.
A la segona part del llibre, i d'una manera molt humil, ens dona tota una serie de consells per formar-nos com a corredors i evitar, en la mesura del possible, les temudes lesions.
En definitiva, una lectura agradable mitjançant la qual, molts corredors es sentiran plenament identificats i per aquells que no ho son, potser serà l'empenta que els hi feia falta per comprovar, per ells mateixos que definitivament, córrer, ens fa feliços tot i que molta gent, No ho pugui entendre.
CÓRRER PER SER FELIÇ
Arcadi Alibés
Edita: Ara Llibres
Preu: 18 euros.
Compra aquest llibre a Bestiari, el grup de llibreries independents, més gran de Catalunya.
WEB PERSONAL DE L'ARCADI: ARCADI 42
Entrevista al programa "Els matins de TV3": CLICKA AQUI


Cap comentari