My Instagram

PREMI LLIBRETER ALBUM IL.LUSTRAT 2010

I finalment, us presentem al guanyador del premi llibreter 2010 al millor àlbum il.lustrat que aquest any, s'ha atorgat a "La noche estrellada" del taiwanès Jimmy Liao.
Nascut a Taipei l'any 1958, llicenciat en Belles Arts i amb una brillant carrera com a publicista, als 40 anys li van diagnosticar una leucèmia que el va fer replantejar-se la vida. Va deixar la feina i es va dedicar de ple a escriure i dibuixar les seves pròpies històries, adreçades tant al públic infantil com l'adult. Fins aleshores ha publicat un total de 17 àlbums il.lustrats, ha venut més de 3 milions d'exemplars a tot el món i fins i tot, alguna de les seves obres han estat portades al cinema.
A "La noche estrellada", una nena ens va explicant pàgina a pàgina la seva vida, marcada per la manca d'afecte dels seus pares i ens va descrivint un món que no entén i del que fuig gracies a la seva imaginació amb la companyia del seu únic amic, el seu veí que al igual que ella, se sent son davant del món que l'envolta.
Totes i cadascuna de les 28 pàgines que formen aquest volum, són petites obres d'art plenes de detalls i on l'imatge, li treu tot el protagonisme a la paraula.
Un llibre que l'autor dedica a tots aquells nens i nenes que no sintonitzen amb el món.

LA NOCHE ESTRELLADA
Jimmy Liao
Barbara Fiore Editorial
P.V.P.: 18 euros
Pots trobar aquest llibre a
Cap comentari