My Instagram

VEREDICTE PREMI MASPONS 2010

Ahir va tenir lloc la roda de premsa per fer públic el veredicte del IX Premi Literari Jaume Maspons i Safont a la nostra llibreria.

El guanyador ha estat Jordi Caballeria amb l'obra Times changes everything - El temps tot ho emmerda. Segons el jurat format aquest any per Francesc F. Angelats, Carles Capdevila, Albert Benzekry, Marina Martori i Esteve Plantada, va aconseguir el ple consens de tots.
La novel.la guanyadora, és una mena d'anecdotari d'un nen dels salesians de Ripoll que està acabant la seva carrera universitària.
Si l'any passat, per primera i única vegada, el premi va quedar desert per l'escassa qualitat de les poques obres presentades, podent pensar que el premi no suscitava l'interès de la gent, aquest any tenim prous motius per estar contents. S'han presentat a concurs un total de 28 obres, la major quantitat en la història del premi i l'acte d'ahir va ser seguit per un destacable nombre de públic.
El llibre, que distribuirà Serveis Editorials de Catalunya, arribarà a les llibreries cap a mitjans de desembre. Serà quan celebrarem l'habitual festa a la Sala Tarafa on no hi faltaran les trufes i el bon humor. S'aprofitarà també per desvetllar qui és el guanyador del Premi Periodístic Gual Permanent.
Les nostres sinceres felicitacions al guanyador i us esperem el desembre a la Sala Tarafa.
Us deixem l'àlbum de fotos d'ahir. Mercès a tots per la vostra assistència.1 comentari:

  1. Esperem el llibre amb impaciència febril (amics de TimeChangesEverything)

    ResponElimina