My Instagram

ESCUELA DE COCINA

Hi ha una col.lecció de llibres de cuina que convida a posar-se a cuinar fins i tot a aquells a qui fer-ho els produeix vertigen . Res a veure amb els típics llibres de cuina tradicionals on hi ha molta lletra i una laberíntica explicació dels passos a seguir;  ni aquests altres d’avui dia, tan a la última, amb fotografies fantàstiques però en els quals trobem molts ingredients que no solem tenir al rebost de casa.
Ara parlem d’uns llibres amb els quals podem fer una recepta exquisita seguint només els quatre o cinc passos que ens mostren unes detallades fotografies fetes en picat, per tal de que no perdem cap detall. El format és realment atractiu, els llibres amb diferents títols –Recetas básicas, Recetas básicas con verduras, Recetas básicas de cocina italiana, Recetas básicas de pasteleria i Recetas básicas de chocolate, no us podeu perdre aquest últim si sou uns fanàtics de la xocolata!- contenen unes 80 receptes i sempre venen acompanyades de consells o idees que ens poden ajudar molt a l’hora d’aconseguir fer una variant del plat, fer-ne una versió més ràpida o més econòmica. 
Donar una ullada a un llibre d’aquests és agafar el cuquet per llançar-nos a descobrir noves receptes i a trobar el gust no només a menjar, sino també a posar-nos cuinar. Som-hi!

E.P.

ESCUELA DE COCINA (Diversos títols)
Editorial Grijalbo
P.V.P. (cada llibre): 19.90

Cap comentari