My Instagram

17-02-2011 COMPARTIM TAULA I PARAULA

Ahir ens varem trobar a la Gralla al voltant d'una taula amb clients i amics, i tot degustant un Alvariño del Montseny, una llonganissa de Caldes i un pa de fruits secs del forn Baluard de Barcelona, vam poder conversar amb els cuiners Fermí Puig i Ramon Parellada, el primer record emocionat dels quals, va ser per Santi Santamaria.
Es va parlar de Cala Sila de la Fonda, del Drolma, de la cuina de sempre i d'excel·lència, de la cuina Catalana, de l'impacte econòmic de la cuina de les estrelles al nostre país i de molts records de la nostra ciutat dels anys 70 i 80.
Gràcies a tots per la vostra assistència!
Us deixem com sempre, unes fotos:


2 comentaris:

  1. Hi ha un error en el nom del restaurant d'en Fermí Puig, es el DROLMA.

    ResponElimina
  2. Merci Montse. Ja està arreglat

    ResponElimina