My Instagram

Presentació del còmic Politik


Aquests passat dijous dia 28/01/2011 a l'Espai Gralla, i dintre dels actes de Dies de Còmic, vam tenir l'oportunitat de presentar el còmic Politik. El manifiesto gràfic.
La presentació va anar a càrrec de l'il.lustradora de l'obra Màriam Ben-Arab de La Roca del Vallés i de Blanca Rosa Roca, directora de Roca Editorial, responsable de la publicació. Va faltar la presència de la guionista Emma Reverter que finalment no va poder assistir-hi.
Vam parlar d'Apolo, el nen protagonista de Politik, un nen amb moltes ganes d'aprendre i que amb l'inestimable ajuda dels seus avis, es va endinsant amb el complicat i no sempre gaire clar, món de la política.
Va ser una vetllada agradable i ben diferent perquè per primer cop, es va presentar un còmic a la nostra llibreria, símptoma de la bona salut que te actualment aquest gènere que sembla que ha revifat i s'ha reinventat en els darrers anys.
Us informem també que els que vulgueu donar una ullada a les il.lustracions originals de l'obra, podeu passar per la Biblioteca Can Pedrals on teniu una exposició que romandrà oberta fins el 10 de febrer.
Com sempre, la vetllada va finalitzar amb una copa de bon cava.

Politik. El manifiesto gráfico
Màriam Ben Arab (il·lustracions) i Emma Reverter (guió)
Roca editorial
P.V.P: 15 euros
Podeu comprar aquest còmic a través de BESTIARI

Us deixem la galeria de fotos de l'acte.


Cap comentari