My Instagram

PRESENTACIÓ D'ARRÒS COVAT DE JUANJO SÀEZ

Ahir, a l'Espai Gralla, vem presentar el darrer treball de Juanjo Sàez, Arròs Covat. Com ja sabreu, també és el títol de la sèrie d'animació que emet el Canal 33 i que ha estat guardonada amb el premi Ondas al millor programa d'emissió no estatal.
El còmic, tal i com ens va explicar en Juanjo, vindria a ser l'Storyboard de la sèrie que a ell li hagués agradat fer i que finalment, per allò que passa sempre amb les adaptacions a la gran o petita pantalla, no va poder ser. De totes maneres, tot i que hagueu vist la sèrie sencera, el còmic és el complement ideal per tenir la història completa d'en Xavi Masdeu, el protagonista que tal i com diu el títol, als 30 anys té la sensació que se li està covant l'arròs. Una història que es desenvolupa a Barcelona, en un entorn que l'autor coneix perfectament (segons ens explicava, en Xavi no deixa de ser una mena d'alter ego) i que ens explica el conflicte de fer-se gran.
Una bona i divertida vetllada, conduïda pel nostre mestre de cerimònies particular, en Jordi Sànchez, en la que vem veure un dels capítols preferits d'en Juanjo, el de Cocido Madrileño que també us reproduïm en aquesta entrada.
Per acabar li vem fer un qüestionari a l’estil Silenci (Canal 33). Tot i que no canviava de perfil cada cop que contestava, amb aquesta bateria de preguntes, entre altres coses, vem poder saber que és fan de Manos de Topo i Joe Crepúsculo, que voldria descobrir Tòquio (tot i que ara potser no és el millor moment), que no és gens mitoman, i que evidentment, en molts aspectes de la seva vida, se li cova l’arròs.
En Juanjo, com sempre que ens visita, es va mostrar cordial, simpàtic, amable i molt proper, signant llibres (amb dibuix inclòs) a tot aquell que va voler. Això si, va marxar amb certa sensació d’estupor quan li vem fer saber que la seva gosseta Chispeta (R.I.P.) té Facebook.
I també, us deixem l'àlbum de fotos:

Cap comentari