My Instagram

Ultraviolencia de Miguel Noguera

L'Editorial Blackie Books no para de sorprendre'ns amb cada nova publicació i això és una bona noticia.
Ara, s'han atrevit a publicar un recull d'idees d'un personatge ben peculiar, en Miguel Noguera, canari de naixement però criat a Mallorca i que actualment viu a Barcelona on representa amb gran èxit de públic un espectacle que ell anomena Ultrashow.
Ultraviolencia, és un recull de més de 300 d'idees il.lustrades pel mateix autor que segons explica no son acudits, ni microrelats, ni tenen forma narrativa però tenen un registre còmic. Són ocurrències inspirades en la vida diària per plasmar aquests pensaments directament al paper i sense retocar ja que segons ell, si ho fes, perdrien la seva essència i originalitat.

Per tant, estem davant d'un llibre totalment diferent, una aposta arriscada de l'editorial Blackie Books, una d'aquestes apostes a les que ja ens està acostumant i que de ben segur provocarà en els lectors tot tipus de reaccions i no els deixarà indiferents.
Perquè feu un tastet del que us espera si us atreviu a llegir-lo, us passem una de les entrevistes més surrealistes que hem vist mai....molt adient al llibre i al seu autor.

Cap comentari