My Instagram

Visita a La Gralla d'Albert Espinosa

Aquest passat dissabte, a La Gralla es va liar grossa amb la visita d'Albert Espinosa, el conegut escriptor, guionista, actor i director.
La fama li va venir de la mà del director Antonio Mercero i la seva pel.licula Planta 4, adaptació al cinema de la seva primera obra de teatre Los Pelones en la que l'Albert, descriu la seva experiència personal quan de petit, li van diagnosticar un càncer i li van haver d'amputar una cama, un pulmó i part del fetge.
Tot i que confessa que el que més li agrada es actuar com feia amb els seus amics de facultat, interpretant les obres de teatre que ell mateix escrivia, se'l coneix més com a guionista. Va començar a Gestmusic, amb concursos i programes de televisió.
L'any 2006 li atorguen el premi al millor guió als Premis Barcelona de Cinema per Tu vida en 65' un altre adaptació al cinema d'una de les seves obres de teatre de joventut.
L'Any 2007, serà el del seu debut com a director de cinema amb No me pidas que te bese porqué te besaré basada, un altre cop, en dues obres de teatre.
Actualment, és guionista de la serie de TV3 Polseres Vermelles i acaba de publicar nou llibre Si tu em dius vine ho deixo tot. Però digue'm vine.
Amb aquest currículum, no ens va resultar res estrany la quantitat de gent que va venir a coneixe'l. Us passem les fotos perquè ho comproveu vosaltres mateixos.


Cap comentari