My Instagram

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE LA SONRISA DEL ULTRAFONDO

Era dijous, vigília de festes de l'ascensió. Durant tot el dia, la pluja ens va acompanyar, persistentment, com si les bruixes i bruixots que fa segles, van maleir els dijous de mercat a Granollers haguessin despertat de sobte del seu somni.
A les 19.45, tots ens miràvem i pensàvem: "No vindrà ningú més?" i no, no va venir ningú més i L'Espai Gralla no va ser els de les grans ocasions, el que aquesta ocasió es mereixia. 
Però quan l'Alexandra va començar a parlar, de sobte, els espais buits es van omplir, es van omplir de lluita, de superació, de sentiments, de tota aquesta energia positiva que desprèn i ens va emocionar, ens va fer riure i ens va fer veure que els nostres límits, només els posem nosaltres i que el més important a la vida és fruir d'allò que fem i compartir-lo amb la gent que estimem.
L'Alexandra és, sense cap mena de dubte, una boja del córrer però també, és una boja del viure i vol contagiar al món d'aquestes ganes de viure. Com ens va dir, els somnis, són el més important que tenim, els podem aconseguir o no, però sense ells, no som res.
Tota una lliçó de vida, d'una persona que no ha fet altre cosa que superar obstacles, per aconseguir allò que la fa feliç.
Gracies Alexandra per compartir aquests moments amb nosaltres i desitgem, de tot cor, que no perdis mai aquest somriure.

Us deixem l'àlbum de fotos perquè feu una ullada.LA SONRISA DEL ULTRAFONDO
Alexandra Panayotou
Comtrix Press
PVP: 24.95

Pots fer la teva compra on-line a BESTIARI

Cap comentari