My Instagram

UN POEMA A LA PANXA

En un Espai Gralla ple i envoltat de les vostres poesies, ahir, rebíem la visita d'Eulàlia Canal per presentar-nos el seu nou llibre que, casualitats de la vida, per la seva temàtica encaixava a la perfecció amb l'esperit del Menja't una cama: la poesia.
Segons ens va explicar la autora, la seva idea era la d'explicar als més petits com fer un poema, i ho fa a través de Babalú, un nen de 6 anys i protagonista d' Un Poema a la Panxa.
En Babalú no es troba a gust: no parla, no juga, i ningú no sap per què. La seva mestra intenta esbrinar-ho i junts descobreixen que el que li passa a Babalú és que està trist. El seu avi ha mort i ell no sap com expressar la seva tristesa. Després de tenir un mal de panxa molt fort, Babalú expulsa del seu interior un poema, un poema que ha escrit per al seu avi i que decideix compartir amb els companys i companyes de classe. Els sentiments de solidaritat i d’amistat de la seva mestra i dels companys faran que Babalú se senti millor i que entengui que, a través de la poesia, sempre podrà portar el seu avi al cor.
Van acompanyar l'autora Antonio Ventura, mestre, editor i escriptor i la Gloria Gorchs, bibliotecària i els nois i noies del club de lectura juvenil de la Biblioteca Roca Umbert que van fer la lectura del conte.
Us deixem les fotos de l'acte:UN POEMA A LA PANXA
Eulàlia Canal / Ulises Wensell (il.lustracions)
Editorial Oxdord
PVP: 7.90 euros

Pots comprar aquest llibre i molts més a BESTIARI

Cap comentari