My Instagram

ASILO ARKHAM. LOCURA

Ara feia temps que un còmic no era noticia en aquest bloc però avui, li posem remei.
Dels tres grans superherois dels còmics americans, Superman, Spiderman i Batman, és aquest últim el que de sempre, m'ha fascinat. Pot-ser perquè de tots tres, és l'únic que és humà 100% i no te cap mena de super-poder, però si una col.lecció de gadgets interminable que fa no li calguin i per aquesta estètica fosca que sempre l'envolta i que a mi personalment, m'encanta.
Però parlem del còmic en qüestió. Com em va dir un amic meu, Asilo Arkham. Locura és un dels millors còmics de Batman (sense Batman) dels últims anys.
Mai m'havia parat a pensar, que passava després amb els malvats que el senyor de la nit atrapa en les seves aventures i Sam Kieth i la seva obra donen la resposta.
Inspirat en la ciutat fictícia de H.P. Lovecraft, Arkham és un hospital psiquiàtric situat a les afores de Gotham City on van a parar la majoria d'enemics de Batman: El Joker, Dues Cares, l'Espantaocells, Killer Croc...son alguns dels seus reclosos il.lustres i mitjançant la tendre Sabine, una de les infermeres, ens anirem endinsant dins les seves parets, passadissos i els miserables secrets que allà s'amaguen.
Amb El Joker com a protagonista indiscutible de l'historia, assistirem a la lluita de metges, infermeres i reclusos per fugir de la bogeria que es mou amb total llibertat i que de manera inmisericorde s'apodera de tots i cadascun d'ells.
 
ASILO ARKHAM. LOCURA
Sam Kieth
Planeta DeAgostini Cómics
PVP: 13.95

Fes la teva compra on.line a BESTIARI

Cap comentari