My Instagram

FOTOGRAFIA DIGITAL DE ALTA CALIDAD

Jose Maria Mellado s'ha guanyat un lloc preferent dins del panorama fotogràfic a nivell internacional. Els seus treballs han estat guardonats en diverses ocasions i les seves obres, exposades als museus més importants.
El seu llibre, Fotografia Digital de Alta Calidad, és un fenomen de vendes des de l'any 2005 quan va sortir la primera edició.
Fruit de les seves investigacions en el terreny digital, l'obra s'ha anat reeditant i actualitzant a mesura que les seves eines de treball, com el programa d'edició d'imatge per excel·lència Photoshop, anaven introduint millores en el seu software i aquesta que ara us presentem, és la darrera.
 Tant si sou d'aquells que us voleu endinsar dintre d'aquest complex món de la fotografia digital o ja sou un experts que voleu millorar les vostres tècniques, Mellado us guiarà des de les tècniques més bàsiques a les més sofisticades per treure el major profit possible de les vostres fotos.
A més, ara que arriben les vacances i voleu immortalitzar els vostres records, us pot servir de gran ajuda per treure el màxim profit de la vostra càmera i soprendre-us vosaltres mateixos amb les resultats obtinguts després de aplicar les tècniques de treball descrites per Mellado.
És sense cap mena de dubte una de les millors eines per a tot aquell que sigui aficionat a la fotografia.

FOTOGRAFIA  DE ALTA CALIDAD. TÉCNICA Y MÉTODO
José Maria Mellado
Artual Ediciones
PVP: 64 euros

Recordeu que podeu fer la vostra compra on-line a BESTIARI

Cap comentari