My Instagram

NAUFRAGIOS - AKIRA YOSHIMURA


 Isaku, que encara és un nen, s’ha de fer càrrec de la seva mare i germans quan el seu pare ha de marxar, ja que s’ha venut com a esclau per tres anys per tal de poder-los mantenir.

   Les condicions de vida són molt dures en aquesta petita comunitat costanera on la vida dels habitants està lligada als girs de la naturalesa. Serà de gran importància conèixer i dominar l’art de la pesca i necessària la distribució de tasques entre els diferents membres del poblat per aprofitar tot allò que el mar els proporcions per a subsistir. Només hi haurà un fet que permetrà a aquest poblat viure, almenys per una temporada, alleugerats de tant patiment: l’arribada de l’ o-fume-sama , secret que se’ns revelarà al mateix temps que al protagonista.

   Es tracta d’una lectura amena que ens atrapa amb facilitat i que ens recompensa amb el  descubriment d’un Japó medieval farcit de rituals mil.lenaris. D’una cultura que, malgrat ser molt diferent a la nostra, cada vegada genera més interès. Agradarà especialment als lectors d’escriptors com Yasunari Kawabata o, la més actual, Hiromi Kawakami, perquè la novel.la de Yoshimura conté aquelles caracteríastiques i valors propis del món oriental encara sense contaminar. Benvingut Yoshimura. Algú l’havia de traduïr, i la petita editorial Marbot ho ha fet.

E.P.
NAUFRAGIOS
Akira Yoshimura
Marbot Ediciones
PVP:  17.00 Euros
Pots fer la teva compra on-line a BESTIARI
 

Cap comentari