My Instagram

EL MÓN PER UN FORAT D'EULÀLIA SARIOLA


Se'm va acudir que volia explicar una sèrie de coses a partir de la meva infància i vaig començar a escriure-les. No m'acabava d'agradar. Les imatges sí que les tenia al cap. Vaig posar-me a dibuixar, i ha sortit aquesta història de com una nena de la postguerra descobreix el món.”

Amb aquestes paraules la il·lustradora i traductora Eulàlia Sariola (Barcelona 1944) ens presenta la seva obra El món per un forat, una novel·la gràfica que explica la infància i la joventut d'una nena nascuda a la postguerra en el sí d'una família burgesa de Barcelona i educada en la por i les amenaces d'una escola de monges. La història narra el descobriment dels misteris de la vida, la política i les desigualtats socials amb un estil naïf però cruel al mateix temps, i que recorda les històries que ens explicava Marjane Satrapi al seu llibre Persèpolis.

Una bona ocasió per acostar les històries del franquisme als lectors que, per edat, els queda lluny la dictadura, així com també per aquells que la van viure d'aprop i que descobriran una nova manera d'explicar la vida a través del còmic.

Fulleja una mica fent click AQUI 
Retall de premsa AQUI

EL MÓN PER UN FORAT
Eulàlia Sariola
Club Editor
PVP: 20 euros

Fes la teva compra on-line a BESTIARI

 

Cap comentari