My Instagram

ENTRE TONOS DE GRIS


La novel.la s’inicia l’estiu de 1941 quan Lina, el seu germà i la seva mare són forçats a sortir de casa pels soldats soviètics i obligats a pujar en un tren on començaran un llarg viatge cap al malson. El prometedor futur artístic de la jove, que acabava de ser acceptada en una prestigiosa escola d’art, queda esfumat.
Aquesta adolescent lituana ens parlarà la masacre de l’estalinisme sobre regió bàltica, quan masses de gent van ser deportades a camps de treball forçats. Degut a les condicions infrahumanes milers de persones van morir, víctimes de la desnutrició i el fred en plena Sibèria. A Entre tonos de gris però, sorprèn en tot moment, la generositat i la força de voluntat per sobreviure dels protagonistes malgrat la dimensió de la tragèdia.
La lectura és d’allò més amena i molt recomanable tant a joves lectors com a adults per a donar a conèixer una part de la història massa oblidada. És una novel.la molt apropiada per a grups de lectura, també, perquè convida a parlar-ne. I se n’ha fet una acurada guia de lectura. Agradarà a aquells lectors que van disfrutar amb El noi del pijama de ratlles i a molts més.

Llegeix el primer capítol AQUI

BOOKTRAILER


ENTRE TONOS DE GRIS
Ruta Sepetys
Editotial Maeva
PVP: 16.90


Pots fer la teva compra on-line a BESTIARI

Cap comentari