My Instagram

JOC DE TRONS


ALFAGUARA PUBLICARÀ EN CATALÀ L’EXITOSA SAGA
CANÇÓ DE GEL I FOC, DE GEORGE R. R. MARTIN

Joc de trons, el primer volum de la sèrie, es comercialitzarà el 23 de novembre“De tots els creadors de fantasia èpica, Martin és, de bon tros, el millor.”
Time Magazine 


Alfaguara publica en català a partir de novembre la sèrie de George R.R. Martin, traduïda a divuit idiomes i duta a la petita pantalla per la prestigiosa productora HBO, emesa a Espanya per Canal +. La saga s’ha convertit en un enorme èxit de vendes, amb més de quatre milions d’exemplars venuts als Estats Units, i ha suposat per a l’autor el reconeixement internacional de la crítica que la considera una de les obres més innovadores del gènere.

Alfaguara publicarà entre novembre de 2011 i maig de 2012 els cinc volums que han vist la llum fins ara. Els títols són: Joc de trons (2002),  Xoc de reis (2003), Tempesta d'espases (2005) i Festí de corbs (2007). L’esperat cinquè volum, Dansa amb dracs, ja comercialitzat als Estats Units, serà publicat per Alfaguara en català al llarg del pròxim any..
 
George R. R. Martin va néixer el 1948 a Bayonne (Nova Jersey). Es va llicenciar en periodisme el 1970 i va publicar la seva primera novel·la, Dying of the Light, el 1977. Després d’una carrera enlluernadora com a escriptor de ciència ficció, terror i fantasia, va passar a     exercir d’assessor i guionista per a sèries com Twilight Zone i Beauty and the Beast, que el van mantenir deu anys apartat del gènere. En l’actualitat, Martin és un dels autors amb més èxit dels Estats Units gràcies a la saga Cançó de gel i foc, els tres primers títols de la qual han estat guardonats amb el premi Locus a la millor novel·la de fantasia de l’any.

“La tornada triomfal de Martin a la fantasia de més alta qualitat, amb personatges desenvolupats amb mestria, prosa hàbil i pura obstinació.”
Publishers Weekly
“Aquesta monumental i inoblidable novel·la riu (…) és tot un fenomen literari només equiparable – i, atenció, pot ser ho supera- a El senyor dels anells de J.R.R. Tolkien.”
“Una trama ambiciosa, perfecta en l’estructura i d’una versemblança exemplar per a una història que no és convencional ni previsible.”                                                     
Cultura/s (La Vanguardia)

Cap comentari