My Instagram

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE BON COP DE FALÇ

Dijous passat, 23 de febrer, vam tenir la sort de presentar a L'Espai Gralla el darrer premi Nestor Luján de novel.la històrica, Bon Cop de Falç, escrit a quatre mans per Ramon Gasch i l'Andreu González.
L'Acte va estar presentat per l'Esteve Plantada i entre tots tres, vam conèixer una mica més l'historia d'en Joan Martí, en paraules dels autors, l'Alatriste català. Una persona normal que no vol saber res de la guerra, però aquesta acaba tocant-lo de ple i  acaba per rebelar-se.
També vam resoldre una de les incògnites d'aquesta novel.la; com és fa per escriure a quatre mans i que no es noti el canvi d'estil d'un autor a l'altre.
En Ramon Gasch va explicar que al 2007 ja tenia la novel.la preparada però va conèixer l'Andreu en un dinar. Aleshores, Bon Cop de Falç va deixar de ser un vaixell a la deriva fins que l'Andreu el va portar a bon port, després de moltes trobades, moltes converses  i sobretot molta compenetració i respecte vers la feina de l'altre.
El resultat és un llibre sobre un període poc explotat de la nostra història, mereixedor com deiem al començament de la notícia, del premi Nestor Lujan de Novel.la Històrica.
  
BON COP DE FALÇ 
Ramon Gasch / Andreu González
Columna Edicions
PVP: 21.00 Euros

Pots fer la teva compra on-line a Bestiari 

Us deixem un tastet de fotos:

Cap comentari