My Instagram

ELS CATARRES VISITEN LA GRALLA

A La Gralla, han vingut autors a signar llibres, personatges de còmic que per art de màgia s'han fet de carn i ossos fent les delícies dels més petits (i no tant petits)...però (si no ens falla la memòria) fins ara cap grup de música havia vingut a signar els seus discos.
Així que com sempre busquem preparar-vos bones sorpreses, vam parlar amb el grup de moda del pop català, Els Catarres i van acceptar encantats la nostra invitació.
Aquest dissabte era el dia triat, i amb una mica de nervis per veure com anava tot plegat, l'Èric Vergés, en Jan Riera i la Roser Cruells van començar la seva petita actuació en directe amb Vell llop de mar davant d'un centenar de persones...la proposta era ja un èxit!
Van continuar amb el tema Potser vindré i per acabar, la seva famosa Jenifer amb la que van guanyar el darrer premi Enderrock 2012 a la millor cançò per votació popular.
Després, els assistents van fer-se fotos amb el grup i es van endur els seus exemplars de Cançons 2011 signats i dedicats pels integrants del grup.
Per tant, una bona experiència que intentarem tornar a repetir.
Donem les gràcies als Catarres per la seva bona predisposició i per la seva simpatia i amabilitat.

Us deixem unes fotos de l'acte.

Cap comentari