My Instagram

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE TRANSPIRENAICA HASTA EL FINAL

Aquest dimarts, al Espai Gralla va ser temps d'aventura amb la presentació del llibre de l'editorial Nel.la, Transpirenaica hasta el final de Jordi Vila Grau.
A principis dels 90, Jordi Laparra, Alfons Valls i Jaume Bonaventura, van travessar el Pirineu amb BTT confeccionant una guia sobre el recorregut que a avui dia és un dels clàssics freqüentat per milers d'aficionats cada any.
Jordi Vila, és un d'ells i acompanyat pel seu grup d'amics, Francesc, Carlos, Álvaro, Josep, Moli, Miquel i Pedro, la va realitzar.
Com diu el mateix autor, el llibre no pretén ser una guia per fer-la, sinó una mena d'homenatge i un record per aquests companys, explicant totes les vivències que durant tres estius, del 2001 al 2003, van portar a aquest grup a recórrer els prop de 1000 kilòmetres que separen Llançà d'Irun, el Mediterrani del Cantàbric travessant els Pirineus.
La presentació va anar a càrrec de Ramon Alfonseda, president de l'Agrupació Barça Jugadors que va donar pas a tota mena d'anècdotes explicades pels seus protagonistes.
Després, com sempre, una copa de bon cava per finalitzar.

Us deixem l'àlbum de fotos:
 

TRANSPIRENAICA HASTA EL FINAL
Joan Vila Grau
Nel.la Edicions
PVP:  30 euros

Cap comentari