My Instagram

SANT JORDI 2012 - SIGNATURES 1

Dissabte, 21 d'abril. 4 de la tarda. 
Comencem a muntar les taules a fora el carrer. Diversos autors, venen a signar exemplars de les seves obres, a conèixer als seus lectors.
Primer, tenim por de que plogui. El cel no convida gaire però haurem de córrer el risc.
El primer en arribar és en Xavier Bosch, el Barça mana. Pot-ser és més conegut per ser el presentador del programa de TV3 Àgora o per la seva tasca al davant del diari Avui però va guanyar el premi Sant Jordi per la seva novel.la Se sabrà tot. Homes d'Honor és el seu retorn a la literatura.
De seguida s'acosta el primer lector. Bon senyal perquè passem de la por a la pluja a pensar en muntar els parasols. 
Pasa un quart d'hora de les cinc de la tarda, el carrer es comença a animar i l'Arcadi Alibés apareix. 
Les Petjades dels Herois, és el segon llibre d'un home que ha fet del córrer, una pasió, un manera de viure; més de cent maratons, més cent mitges; més de cent deu mils...aquest home viu per córrer. 
En David i en David, l'Escamilla i en Martí venent junts. Paraules d'amor la historia d'amor d'una jove parella d'enamorats i La Metgessa de Barcelona la continuació de les aventures de les protagonistes de Les Bruixes d'Arnés; la Lluna Aymerich i la seva filla Eulàlia.
La llarga taula d'autors, comença a fer patxoca. La gent es comença a parar: "Ostres, aquell d'allà no és el de TV3?", es pregunten i de mica en mica, l'ambient de Sant Jordi embolcalla La Gralla.
Fins quarts de vuit, els autors signen llibres i parlen amb els seus admiradors, és la màgia de la festa del llibre i per un dia, les lletres tenen rostre. La pluja, ens va respectar, tot i que ja no va poder esperar més i tot just comencem a recollir la paradeta, les primeres gotes apareixen, i després, el xàfec...benvinguda sigui. Nosaltres ja hem fet la feina.
Gràcies a tots/tes per fer sempre de Sant Jordi, un dia tan especial.
Us deixem l'àlbum de fotos:Cap comentari