My Instagram

Deja en paz al diablo

Un nou cas protagonitzat pel detectiu David Gurney.
Per l'autor de Sé el que estàs pensant i No obris els ulls.
Res és mai el que sembla. I menys si David Gurney està involucrat.
Han passat sis mesos. David Gurney amb prou feines ha aconseguit reincorporar-se a una certa normalitat després d'haver-se trobat a la vora de la mort després de resoldre el cas més perillós al qual s'havia enfrontat.
Madeleine, la seva dona, està preocupada; Gurney ha estat diagnosticat amb síndrome d'estrès post traumàtic i res no sembla alegrar-ho. Dies després l'ex detectiu rep una trucada. Connie Clark, la periodista que va crear la llegenda de Súperpoli i el va catapultar a la fama vol demanar-li ajuda. La seva filla Kim està realitzant un documental sobre les famílies de les víctimes d'un assassí en sèrie al que mai van atrapar, el Bon Pastor, i Connie voldria que Gurney supervisés les seves investigacions i la guiés. En part per avorriment i en part per fer un favor a Connie, Gurney accepta.
Tanmateix, això no serà més que el principi. Incapaç de posar límit a la seva curiositat ia la seva necessitat de resoldre cadascuna de les incògnites que se li presenten, David Gurney es veurà arrossegat a una investigació per descobrir la veritable identitat de l'assassí. Un assassí que és tan imprevisible com perillós, un diable al qual convindria deixar en pau.

DEJA EN PAZ AL DIABLO / DEIXA EN PAU AL DIMONI
John Verdon
Roca Editorial (cast) / Proa (cat)
PVP:  19.95

A LA NOSTRA LLIBRERIA A PARTIR DEL 18 DE JUNY EN CASTELLÀ I DEL 21 EN CATALÀ.

Cap comentari