My Instagram

La Tristeza del Samurai

L'assassinat d'una dona després de la guerra civil espanyola provoca una successió de fets, assassinats i condemnes que afectaran a tres generacions d'una mateixa família.

Desembre de 1914. En una freda estació de tren de Mèrida, Isabel està a punt de perdre tot allò pel que ha viscut.
Maig de 1981. Maria, una jove i exitosa advocada de Barcelona, ha de comparèixer davant la justícia dels homes. Però això no li preocupa, està agonitzant i no és a ells a qui ha de retre comptes, sinó a la seva memòria.
Què es pot fer per amor? I per odi o set de venjança? Hi ha la redempció, el perdó o l'oblit? Podem arribar a ser, fins i tot abans de morir, allò que una vegada somiem? Isabel i Maria han de enfrontar-se a aquestes preguntes en el curs de les seves vides, tan diferents i, alhora, semblants.
Aquestes dues dones són l'origen i el final d'una història que ens portarà des d'Extremadura fins a les estepes russes i, més endavant, a la Ciutat Comtal i als paisatges d'una Espanya que durant quaranta anys es va fingir adormida, per tal de demostrar-nos que no hi ha límits quan lluitem pel que anhelem.

«Una novel · la intensa, plena d'intrigues, una barreja de novel · la policíaca i thriller psicològic en què es va desgranant la profunditat de la psique dels personatges i de les seves relacions.»
Què Leer

LA TRISTEZA DEL SAMURAI
Víctor del Árbol
Debols!llo
PVP: 9.95 

 

Cap comentari