My Instagram

Premi Llibreter 2012

El Premi Llibreter, que concedeixen els llibreters catalans any rere any, ja te guanyadors:

En l'apartat de Literatura Catalana, el llibre de la barcelonina Mercè Cuartiella Germans Gairebé Bessons, ha estat l'obra guanyadora d'enguany.
Editat per l'editorial Brau, Germans Gairebé Bessons ens parla de la malaltissa relació entre dos germans, en Joan i l'Ester que viuen atenallats per un secret de familia.
En l'apartat Altres Literatures, l'afortunat ha estat Gerbrand Bakker i la seva obra A Dalt, Tot Està Tranquil que a l'any 2010, ja va obtenir el premi Impac, concedit per les biblioteques d'arreu del món. Editat en castellà i català per l'editorial Raig Verd, la novel.la és un recull de les reflexions de l'Helmer, un granjer de 55 anys que decideix començar una nova vida però primer, haurà de fer-se càrrec del seu pare que no es por valdre per si mateix.
Finalment, en l'apartat d'àlbum il.lustrat, l'obra guanyadora ha estat El Autobús de Rosa de Frabrizio Silei i Mauricio A.C. Quarello.


Detroit. Henry Ford Museum. Un avi afroamericà porta al seu nét a veure l'autobús en què l'any 1955 Rosa Parks, va canviar la història dels Estats Units. L'avi coneix bé aquesta història, viatjava en aquell autobús quan Rosa es va negar a cedir el seu seient a un home blanc.
Editat per Barbara Fiore

Tots aquests llibres, els podeu trobar a la nostra llibreria.

Cap comentari