My Instagram

El Sistema Victoria


Ara que la famosa trilogia “Cinquanta ombres” ha otorgat a la novel.la eròtica la categoria de Best-seller també serà interessant conèixer aquesta novel.la que l’any passat a França va quedar finalista als premis Goncourt i Renaudot.

Es tracta d’una novel.la que no estalvia escenes de sexe explícit però que no pretén quedar-se en això. Al llarg de més de quatre-centes pàgines Érich Reinhardt ens explica la tòrrida relació d’uns amants que pertanyen a esferes socials diferents i de com això condiciona i omple de dubtes la relació que mantenen. La novel.la carregada de crítica social planteja com el capitalisme deshumanitza tot tipus de relacions entre individus i com les relacions sentimentals també poden passar a ser un caprici, una cosa més que el poder adquisitiu ens permet usar i tirar.
La novel.la entreté sense grans pretensions literàries i se li podrien retallar algunes pàgines sense alterar-ne mínimament el contingut. Però planteja dilemes interessants com el sentit de la vida familiar avui dia, l’esclavatge laboral, la dependència de les noves tecnologies o l’obsessiva recerca de noves emocions d’aquesta societat, en què tot caduca massa ràpid.

E.P.

Llegeix les primeres planes AQUI

EL SISTEMA VICTORIA
EricReinhardt
Alfaguara
PVP: 19.50 euros

Pots fer la teva compra on-line a BESTIARI

Cap comentari