My Instagram

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2012

Divendres passat, 5 d'octubre, Reus va acollir l'edició 2012 dels Premis Blocs Catalunya, on el nostre bloc, estava nominat en la categoria de Blocs Corporatius de Literatura gràcies als vostres vots de suport.
Doncs , ens complau comunicar-vos que segons l'opinió del jurat del concurs, el Bloc de La Gralla va ser el millor en la seva categoria i vam ser guanyadors del premi.
Estem molt contents, no només pel reconeixement d'un jurat al nostre treball, sinó també, per totes les mostres de suport rebudes per totes i tots vosaltres durant el procés de selecció de finalistes la qual cosa us agraïm enormement.
És en aquests moments que ens adonem de la quantitat gent que està al nostre costat i sense la qual, La Gralla no seria el què és avui dia.
De veritat, moltíssimes gràcies per tot.
També volem felicitar a tots els guanyadors, animar a la resta de finalistes a seguir treballant i a l'organització per crear aquests premis que no són sinó un incentiu més per seguir treballant per i per a vosaltres.
Us deixem la notícia amb la llista de tots els guanyadors per categoria.

2 comentaris:

 1. Enhorabona pel premi! Us hem descobert pels Premis Blocs Catalunya, teniu un bloc amb molt bones recomanacions literàries. Som companys de guardons i ens hagués agradat felicitar-vos en persona a Reus, però amb la de gent que hi havia no ens va donar temps de tot!

  Els 50% de Quadernsdebitacola també som del Vallès Oriental, concretament de Sant Celoni, i l'altre 50% és bibliotecari, així que tenim moltes coses en comú!

  Enric i Cèlia
  www.quadernsdebitacola.com

  ResponElimina
 2. Gracies Parella i enhorabona també.
  Finalment no hi vam poder anar a Reus, ens hagués agradat però va ser impossible.

  Felicitats i bon viatge!

  ResponElimina