My Instagram

La buena novela - Laurence Cossé


Dos apassionats del món del llibre s’associen per obrir una llibreria que només vendrà obres selectes al centre del París dels noranta.

  Per tal de fer la selecció de les obres de tindran crean un comité secret format per vuit escriptors. Si ve al principi l’èxit està assegurat, aviat comencen a ocórrer una sèrie d’accidents que posen en perill la vida dels escriptors que formen el comité. Aquest fet conduirà aquest thriller literari que ens manté en suspens al llarg de més de quatrecentes pàgines, tot molt ben condimentat amb dues grans històries d’amor.
  
  Novel.la al voltant de la passió pel món del llibre que planteja debats entre el llibre com a element d’art o simple objecte comercial; la qualitat enfront la quantitat de tot allò que es publica; la força de manipulació del mitjans de comunicació; el poder de les xarxes socials o la professionalitat del sector. Temes tots molt interessants en un moment en que el futur del llibre en paper és un interrogant, en el que la publicació de novetats segueix imparable i en el que la qualitat literària queda, massa sovint, soterrada sota una allau de llibres qualitat qüestionable.
Lectura obligada per a tots aquells que ens dediquem al món del llibre.

E.P.
 
La buena novela
Laurence Cossé
Editorial Impedimenta
PVP: 23.95 
Llegeix el primer capítol PDF
Pots fer la teva compra on-line al nostre nou web AQUI
 
 

Cap comentari