My Instagram

Nosaltres, els federalistes

Nosaltres, els federalistes és un text a contracorrent i, per això, absolutament necessari. Està escrit de forma incisiva, per donar resposta als qui, després de la manifestació de l’11 de setembre i els esdeveniments posteriors, s'apressen a enterrar el federalisme, i per explicar a les persones que, en l'actual cruïlla històrica davant la qual es troba Catalunya, tinguin interès en conèixer la proposta federalista.
Aquest text és un pamflet. Un pamflet federalista. I demòcrata. S'hi fa una franca reivindicació de la idea federal, des d'un angle ben allunyat de l'asèpsia i el tecnicisme que sovint envolten els debats sobre el tema. És un text escrit amb plena consciència del trànsit històric que viu Catalunya. És un text de combat, que argumenta i polemitza. És una oberta incitació al federalisme i a la radicalitat democràtica i, en conseqüència, és una crida a l'acció política.
Als escèptics que s'apleguen al crit de no hi ha federalistes! els respon, ras i curt, que no és cert. Els federalistes són aquí. I tant aquí, com arreu, són molts més dels que es diu i del que alguns voldrien. Dissenteixen del discurs i el sentit comú que se'ls vol imposar, se'n declaren antagonistes, i estan decidits a explorar el futur amb confiança en la capacitat humana de construir-lo en comú i pel comú.

NOSALTRES, ELS FEDERALISTES
Ferran Pedret i Santos
Edicions Els LLums
PVP:  11.50 euros

Pots comprar aquest llibre online a la nostra WEB 

Aquest llibre va ser presentat a La Gralla. Us deixem l'àlbum de fotos:

  

Cap comentari