My Instagram

Quién duerme a mi lado

«Ja n'hi ha prou. No puc més. Me'n vaig »és el crit punyent d'Encarna abans de donar un cop de porta i fugir de casa, d'aquelles quatre parets en què ha viscut el pitjor dels malsons, una vida plena de menyspreu, d'humiliació, de pallisses, de violència. Però al mateix temps és un crit d'afirmació personal, de dignitat, d'esperança, que la porta a començar una nova vida en la qual es descobreix com a persona, en què refà la seva malmesa autoestima. I en aquest viatge cap a si mateixa, coneix a altres dones que enmig de la por, de la vergonya i de la culpa, busquen un raig de llum.

Quién duerme a mi lado? també vol recollir el testimoni de l'altra cara de la violència contra les dones, la d'aquells que són agressors i víctimes alhora. , víctimes. En aquest llibre l'autora vol parlar de l'home que no coneix altra manera d'expressar que no sigui la violència, d'aquell home que se sent perdut i desorientat davant els canvis socials que s'estan produint, com li passa a Carlos, el protagonista del relat que dóna títol al llibre. Però també explica la història d'aquells homes que són conscients que les coses han canviat i volen fer un pas endavant però no poden o no saben fer-ho i es queden atrapats en un doble discurs.

Quién duerme a mi lado? és una novel · la d'esperança que aposta per una nova manera de ser home, com ens explica Ernesto, el protagonista de «Canvi de papers» i pel treball conjunt d'homes i dones per crear una societat més justa, respectuosa i igualitària.

QUIÉN DUERME A MI LADO
Begoña Serra Fos
Bubok Editorial
PVP: 19.95 euros

Pots fer la teva compra online d'aquest llibre a la nostra WEB

Aquest llibre va ser presentat a La Gralla, dintre de la programació d'actes del dia internacional contra la violència de gènere.
Us deixem l'àlbum de fotos:    

 

Cap comentari