My Instagram

Tallers de manualitats amb Susana Medina

Dimecres 18 i dijous 19, la Susana Medina va venir a La Gralla a impartir el seus tallers nadalens, amb el propòsit d'ensenyar als nens i nenes assistents a crear les seves pròpies figures de pessebre.
A més de la diversió i d'estimular la creativitat dels més petits, l'activitat tenia també uns objectius pedagògics, com conèixer la història del naixement de Jesús i del Nadal, conèixer diferents tipus de paper, treballar el dibuix i la psicomotricitat fina, retallant i pegant i aprendre a donar forma i utilitat a materials que normalment llancem a les escombraries, o el que és el mateix, el reciclatge de productes.
Els nens i nenes s'ho van passar d'allò més bé i van sortir tots molt contents amb les seves figures. Aquesta nadal, podran dir que el seu pessebre té un toc molt personal.
Us deixem l'àlbum de fotos i esperem veure-us a la propera ocasió ja que tenim la voluntat de repetir activitats com aquesta, orientades als més petits i per descomptat que esperem comptar amb la col · laboració de Susanna.


Cap comentari