My Instagram

Todo Makoki

Aquesta és la història d'uns tipus perillosos (però amb ànima) que fugen del tedi sense reparar en res ni en ningú: brutals correries nocturnes, negocis jugant, represàlies criminals i policials, companyerisme tant sí com no ... Makoki, el Emo, el Cuco, Morgan i, més endavant, el niñato estenen el camp de batalla de les seves aventures des dels carrers de Barcelona i la Floresta fins al nord del Marroc, Granada, Madrid i fins i tot Nova York, passant per una accidentada visita a la Model.

Todo Makoki reuneix els cinc àlbums protagonitzats pel personatge i envoltat de la seva Basca: Les aventures de Makoki, La juventú de Makoki, Fuga en la Model, Makoki en Niu Yors i La muerte de Makoki. Entre 1977 i 1984 (amb una postdata en 1994) aquestes historietes van marcar una fita en la cultura popular, van encimbellar al còmic adult en la seva versió «línia xunga» i van ser l'epicentre secret dels anys salvatges de la incipient democràcia, una era marcada pel punk, el llibertarisme, l'argot de barriada, les drogues, els quinquis i demés violència quotidiana.

TODO MAKOKI
Miquel Gallardo i Juan Mediavilla
Debolsillo Còmic
PVP: 17.95 euros

Pots comprar-lo online a la nostra web AQUI 

El 26 d'octubre de 2012, amb motiu de la publicació del volum recopilatori Tot Makoki ...
35 anys i 4 mesos després del naixement del personatge a la revista Disc Exprés ...
Debolsillo va convocar als autors, a diversos periodistes i alguns còmplices de l'època per passejar pel barri de la Ribera i de la Mercè
... i recordar la creació d'unes historietes mítiques pels carrers d'una Barcelona que ja no existeix.

 

Cap comentari