My Instagram

Una vacant imprevista / Una vacante imprevista

Un cop acabades les aventures del jove mag Harry Potter, JK Rowling, ens presenta la seva primera novel · la destinada a un públic adult.
Una Vacant Imprevista, arriba a les llibreries precedida per la bona acollida que ha tingut en el seu país d'origen, amb més d'un milió de còpies venudes en només tres setmanes, la qual cosa demostra la fidelitat dels lectors que es podria dir, han crescut amb ella.
Un èxit de vendes que no significa un èxit de crítica, on les opinions són força diverses i van des de la "ambiciosa però rutinària en forma i estil" del diari The Guardian a la "Magnífica, eloqüent i plena d'intel · ligència literària" de la revista Times.
En qualsevol cas, una novel · la que ha despertat molta expectació i de la qual, la cadena BBC s'ha fet amb els drets per emetre una sèrie televisiva prevista per al 2014.

La història arrenca quan Barry Fairbrother mor inesperadament amb poc més de quaranta anys, i tot el poble de Pagford queda tocat. Pagford és un poblet típicament anglès, amb una plaça bonica i una església, però el que s’amaga rere una aparença tranquil·la és en realitat una guerra oberta entre els veïns: els rics s’enfronten amb els pobres, els adolescents amb els pares, les dones amb els marits i els professors amb els alumnes. Pagford no és pas el que semblava a primera vista. I la plaça que queda vacant a l’ajuntament aviat esdevé el catalitzador de la guerra més sonada que recorden els habitants de Pagford. Qui triomfarà en unes eleccions plenes de passió, duplicitat i revelacions inesperades? 

LA VACANT IMPREVISTA / UNA VACANTE IMPREVISTA
J.K. Rowling
Empúries (CAT) / Salamandra (CAST)
PVP: 23.95 (CAT) / 23.00 (CAST)

Podeu comprar on-line aquest llibre a la nostra web CAT / CAST 

També disponible en ebook a Liberdrac AQUI 

Cap comentari