My Instagram

Wonder / La Lección de August

«Tots hauríem de rebre una ovació almenys una vegada en la nostra vida, perquè tots vencem al món.» Auggie

La seva cara ho fa diferent i ell només vol ser un més. Camina sempre mirant a terra, el cap baix i el serrell tractant en va d'amagar el seu rostre, però, tot i així, és objecte de mirades furtives, murmuris ofegats i cops de colze de sorpresa. August surt poc, la seva vida transcorre entre les acollidores parets de casa, entre la companyia de la seva família, la seva gossa Daisy i les increïbles històries de La Guerra de les Galàxies.

Aquest any tot canviarà, perquè aquest any anirà, per primera vegada, a l'escola. Allà aprendrà la lliçó més important de la seva vida, la qual no s'ensenya a les aules ni en els llibres de text: créixer en l'adversitat, acceptar-se tal i com és, somriure als dies grisos i saber que, al final, sempre trobarà una mà amiga.

Des que va sortir el 14 de febrer de 2012, La lliçó d'August s'ha situat en els llocs de les novel · les més venuts a la llista del New York Times i ha trobat a la xarxa la millor manera de promocionar-se. Com diu un dels seus lectors: «Llegeix. Comparteix. Comenta-».

WONDER / LA LECCIÓN DE AUGUST
R.J. Palacio
Edicions La Campana (CAT) /  Nube de Tinta (CAST)
PVP: 14.00 euros (CAT) / 14.96 euros (CAST) 

Pots comprar online aquest llibre a la nostra web CAT  /  CAST

També disponible en ebook a LIBERDRAC

 

 

Cap comentari