My Instagram

Desnuda

Any nou, tril.logia eròtica nova...això és un no parar!

Aquest llibre no es llegeix, es devora

E
ll va comprar la meva fotografia i va posseir la meva ànima ...
Ethan Blackstone és un home ric, sexy i protector. Dirigeix ​​la seva pròpia companyia de seguretat privada i està immers en l'organització dels Jocs Olímpics 2012.
Brynne Bennet és una noia americana amb un passat que la terroritza i pel qual rep tractament psicològic. Viu a Londres, on intenta començar de nou mentre compagina els seus estudis d'art amb el seu treball com a model. Tots dos es troben de manera fortuïta en una exposició de fotografia en què ella participa. Entre els dos sorgeix immediatament una atracció magnètica que els acosta de manera perillosa.
Però en aquesta relació s'amaguen secrets. Secrets que oprimeixen l'ànima i que deixen profundes cicatrius. Serà Ethan capaç d'alliberar Brynne del passat que l'estigmatitza? ¿Cedirà Brynne als seus encants, o els espectres que la turmenten tornaran a ressorgir i acabaran amb l'oportunitat de forjar un futur en comú?
L'agost de 2012 Raine Miller decideix autopublicar a Internet Desnuda, primera part de la trilogia «El affaire Blackstone», una barreja explosiva d'erotisme, sexe, control i misteri que sorgeix arran d'una suggerent foto. Un mes més tard es converteix en un best-seller a Amazon i en USA Today i arriba als primers llocs en els rànquings de ficció eròtica i romàntica.
Ethan és el centre d'atenció de milions de comentaris a Internet. Multitud de fans es rendeixen als encants del senyor Blackstone, un atractiu seductor que sap donar-los el que volen. Tot o res i Sorpresa són la segona i la tercera part d'una trilogia que submergeix el lector en una xarxa de luxúria i lascívia, en un escàndol del qual no podrà escapar.
Les lectores han dit ...
«Raine Miller ofereix un magistral i seductor viatge de trobades eròtics entre els seus perfectament imperfectes personatges».
«Nua és una obra sexy, intel · ligent i amb molta acció».
«La manera com es desenvolupa la novel · la, la manera com es retraten els personatges i el talent de l'autora a l'hora d'escriure és el que distingeix els llibres i el que els diferencia. Aquest llibre està destinat a l'èxit! ».
«Raine Miller fa un treball increïble en anar augmentant la tensió sexual que es produeix en la primera trobada eròtic entre Ethan i Brynne, és un llibre impressionant ¡i segur que no et decep!».
«El llibre em va atrapar des de les primeres frases i no vaig poder deixar-lo anar».
«Raine Miller m'ha donat motius per estimar la lectura. Em vaig enganxar des de les primeres pàgines i no vaig poder parar. Amb aquests personatges tan realistes i tan ben escrits et costarà molt pensar que no són reals. Estic esperant amb ansietat la continuació d'aquest llibre. Gràcies, senyora Miller, per permetre que el món s'enamori d'Ethan Blackstone ».
«Un vici ... Una temptació ... Un deliciós fruit prohibit».
«Nua és erotisme, passió, disbauxa i sensualitat en cadascuna de les seves pàgines. Una deliciosa addicció que et deixa amb ganes de més ».Bloc Dragonfly

DESNUDA - EL AFFAIRE BLACKSTONE 1
Raine Miller
Editorial Suma de letras
PVP: 15 Euros

A LA VENDA EN LLIBRERIES EL 16-01-2013

Disponible JA ebook a LIBERDRAC

Us deixem el booktrailer de presentació:

 
 
 

Cap comentari