My Instagram

La Reina Descalça / La Reina Descalza

A l'Espanya del segle XVIII, una commovedora història d'amistat, passió i venjança uneix dues veus de dona en un cant descarnat per la llibertat.

«Canta fins que la boca et sàpiga a sang ...»

El gener de 1748, una dona negra passeja pels carrers de Sevilla. Enrere ha deixat un passat esclau a la llunyana Cuba, el fill al que mai tornarà a veure i un llarg viatge en vaixell fins les costes espanyoles. Caritat ja no té un amo que li doni ordres, però tampoc un lloc on aixoplugar-se quan es creua en el seu camí Milagros Carmona,
una jove gitana per les venes de la qual corre la sang de la rebel·lia i l'art dels de la seva raça..
Les dues dones es converteixen en inseparables i, entre zarabandas i fandangos, la gitana confessa a la seva nova amiga el seu amor pel ben plantat i arrogant Pedro García, de qui la separen antics odis entre ambdues famílies. Per la seva banda, Caritat s'esforça per fer callar el sentiment que està naixent en el seu cor cap a Melcior Vega, l'avi de Milagros, un home desafiant, brivall i seductor encara que també ferm defensor de l'honor i la lleialtat envers els seus.
Però quan un mandat reial converteix a tots els gitanos en proscrits, la vida de Milagros i Caritat dóna un tràgic gir. Encara que els seus camins es separen, el destí tornarà a unir-les en un Madrid on conflueixen contrabandistes i còmics, nobles i villans, un Madrid que es rendeix a la passió que emana de les veus i balls d'aquesta raça de prínceps descalços.
Ildefonso Falcones ens proposa un viatge a una època apassionant, tenyida pels prejudicis i la intolerància.
Des Sevilla fins a Madrid, des del tumultuós bullici de la gitanalla fins als teatres senyorials de la capital, els lectors gaudiran d'un fresc històric poblat per personatges que viuen, estimen, pateixen i lluiten pel que creuen just. Fidel reflex d'uns homes i dones que no ajupir el cap i que van alçar la veu per enfrontar-se al ordre establert.
leer en el libroDentro del Libro
 
LA REINA DESCALÇA / LA REINA DESCALZA
ILDEFONSO FALCONES
ROSA DELS VENTS (CAT) / GRIJALBO (CAS)
PVP: 22.90 euros

 Pots fer la teva compra on-line a llibrerialagralla.cat CAT - CAST
També en e-book a Liberdrac.cat 

   

Cap comentari