My Instagram

La vida que mereces

Estem produint éssers humans malalts per tenir una economia sana.

Erich Fromm
Vivim en un entorn profundament disfuncional que està donant lloc a majors índexs de corrupció, atur, desesperança i la creixent manca de confiança en els nostres similars. Ens trobem, per tant, davant un gran repte: recompondre, redefinir o reinventar un sistema social i polític capaç de brindar a tots una vida digna, una convivència fructífera i sostenible, en què no tingui cabuda l'abús, l'especulació, el curtplacisme ni la depredació.

Davant el fracàs d'altres vies, aquest llibre pretén buscar solucions que tinguin en compte els àmbits personals, laborals i socials, darrere d'un equilibri bàsic o essencial que estigui a l'abast de tothom. L'alternativa que planteja la vida que mereces es basa en la construcció d'un camí que harmonitzi el material amb l'espiritual, la productivitat i la satisfacció personal, la competitivitat del sistema i l'autorealització de les persones. Àlex Rovira i Pascual Olmos proposen un nou model assentat en tres principis: les motivacions profundes de les persones, la creativitat i una tecnologia social i ecològicament responsable.

«Més enllà de l'ecologia està l'Eco-Ser, una nova forma d'harmonia i equilibri moral, que tracta d'assumir la naturalesa com a part del nostre esperit. A La vida que mereces, els autors Pascual Olmos i Àlex Rovira tracen la Quarta Via per aquesta conquesta. »
Manuel Vicent, escriptor i periodista

«L'únic que ens portarem d'aquest món és el que hàgim estat capaços de donar. El líder a La vida que mereces, ho dóna tot, busca la felicitat dels altres, treu el millor de cadascú i es fixa en els aspectes positius de l'equip, que tots tenim. »
Luis Conde, soci fundador de Seeliger i Conde

«La vida que mereces plasma l'essència d'una societat i les seves empreses fonamentades en el valor de les persones, que s'associa a una gestió exemplar, ja sigui pública o privada. La recerca d'un futur ple d'esperança que mereixi ser pres i viscut pels nostres fills com un llegat ètic. »
Juan A. Corbalán, ex jugador de bàsquet i president de makeateam

«La sostenibilitat es contraposa a la rendibilitat d'una empresa? ¿L'eficàcia i la humanitat són incompatibles en el bon directiu? Són els valors l'avantsala de la creació de valor? Els autors Pascual Olmos i Àlex Rovira ens expliquen aquestes i altres interaccions que es donen en la nostra vida, en l'empresa i en el món que ens ha tocat viure. »
Alberto Durán, vicepresident executiu de la Fundació ONCE

 LA VIDA QUE MERECES
 Àlex Rovira / Pascual Olmos
Conecta Ediorial
PVP: 16.90

Pots fer la teva compra on-line a llibrerialagralla.cat

 
 

Read in bookBrowse in this book

Cap comentari