My Instagram

Las flores de la guerra

La novel · la en què es basa la pel · lícula de Zhang Yimou protagonitzada per Christian Bale a estrenar a Espanya el proper 8 de març.

1937, Nanjing: l'exèrcit japonès ha entrat a la capital xinesa a sang i foc. La guerra ha atrapat a Shujuan juntament amb altres dotze estudiants a les golfes de la parròquia Santa Maria Magdalena, a cura del pare Engelmann. Encara que hi ha alguna cosa que sacseja el seu món amb més força que el so dels trets. Quan la misteriosa i seductora Zhao Yumo arriba al capdavant d'un grup de prostitutes a la recerca de refugi, les nenes i els clergues han d'enfrontar-se als seus propis dilemes: on és la justícia?, Què els distingeix d'aquestes dones?, com defensar-se de la crueltat?

Una esglaiadora història de por i violència, però també d'amor, passions ingovernables, amistat i compassió, que Zhang Yimou va portar al cinema a la major producció cinematogràfica de la història de la Xina.


«Una escriptura transparent i eficaç, envoltant i rica en personatges definitius
Jesús Ferrero, Babelia

«Yan commou el lector en el més profund del seu ésser. Molt després d'haver acabat la lectura, les imatges perduren i tornen les preguntes, preguntes necessàries en temps extrems. »
Amy Tan

«Una vegada més Yan dóna la talla i ens regala una esplèndida narració amb un grapat de personatges inoblidables que segueixen acompanyant el lector quan ja ha tancat el llibre
Jesús Ferrero, Babelia

Llegeix les primeres pàgines aqui PDF

LAS FLORES DE LA GUERRA
Geling Yang
Alfaguara
PVP: 17.50 

També disponible en edició de butxaca al preu de 6.00 euros.

Pots fer la teva compra on-line a llibrerialagralla.cat
Edició Normal AQUI
Edició butxaca AQUI

I també en ebook a liberdrac.cat

     

Cap comentari