My Instagram

Viure per sentir-se viu / Vivir para sentirse vivo 

 Albert Bosch és un aventurer vital que no es conforma amb somiar projectes, sinó que intenta sempre posar-los en pràctica, per viure així una vida intensa i interessant.
Després d'una llarga trajectòria d'aventures, el 4 de gener del 2012 va culminar la travessa integral de l'Antàrtida, des del mar fins al Pol Sud geogràfic.

Seixanta set dies d'expedició sense rebre cap subministrament exterior, quatre dels quals va passar avançant amb el seu company, quinze bloquejat en una tenda a causa d'una gran tempesta, i quaranta-vuit totalment sol, tirant un trineu de cent trentaquatre quilos de pes fins assolir l'objectiu. En total, 2.304.400 passes fins a la fi del món.

A partir de la narració d'aquesta experiència extrema, Albert Bosch ens aporta una reflexió apassionant sobre el propi lideratge en els nostres projectes vitals i la nostra possibilitat de dur a terme accions extraordinàries, en un llibre adreçat a tots aquells que no renuncien, ni renunciaran mai, a tenir una existència especial, coherent amb els propis somnis i pensada com un camí per a l'evolució personal a través de l'acció compromesa.

VIURE PER SENTIR-SE VIU / VIVIR PARA SENTIRSE VIVO
Albert Bosch
Ediciones B
PVP: 17.00 euros

PROPERAMENT A LA VENDA A LES LLIBRERIES  

 

Cap comentari