My Instagram

Sant Jordi 2013 - Signatures dels autors

Genial prèvia de Sant Jordi el dissabte 20 d'abril, en la trobada anual amb els autors.
Bon dia, bon ambient i sobretot, molta gent.
Els autors van anar arribant a partir de les 5 i mitja, sent els més matiners, Genís Sinca, Dolores Redondo i Pere Martí.
A mesura que avançava la tarda, més i més gent es va anar acostant a la nostra llibreria per saludar Montserrat Carulla, Marc Pastor, Lluís Puig, Jordi Sanuy, Jordi Ribó, Jordi Llavina, Muriel Casals, Ada Parellada, Eulàlia Canal, Elena Frauca i als catxondos de # Etfelicitofill. Amb l'arribada d'Albert Espinosa, es va desencadenar la bogeria i la llarga cua que va començar a formar-se a primera de la tarda per esperar, va començar a desfilar fins passades les 9 del vespre, on els / les últims afortunats / des van aconseguir el seu propòsit de tenir un exemplar signat i la foto de rigor amb el creador de Polseres Vermelles.
En definitiva, un dia amb ambient molt festiu on vosaltres, els nostres lectors vau poder acostar-vos a alguns dels vostres autors favorits als quals, agraïm un any més la seva presència i la seva paciència i per descomptat a tots els que us vau acostar a conèixer-los, ja que sense vosaltres, no serien possibles jornades així.
Ens veiem l'any que ve.
Us deixem l'àlbum de fotos.


Cap comentari