My Instagram

Inauguració de l'exposició Trailwalker: Quilòmetres d'emocions


 El passat 21 de març, a l'Espai Gralla, s'inaugurà l'exposició de fotografies Trailwalker: Quilòmetres d'emocions, realitzada per l'Associació Fotogràfica Jaume Oller de Granollers.
El Trailwalker era un exercici d'entrenament militar a Hong Kong. El 1981 va passar a convertir-se en un esdeveniment Oxfam per recaptar donatius. Avui és un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments a 11 països i consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts.
L'objectiu del Trailwalker és completar 100 quilòmetres en equip, però sobretot és lluitar contra la pobresa i la injustícia en el món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius, que Intermón Oxfam  destina a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, en 40 països.

Els membres de l'Associació Fotogràfica Jaume Oller, vam assumir el repte que representava cobrir una prova tan llarga i amb tants equips amb un únic objectiu: captar l'essència del Trailwalker.
Més enllà de la tècnica o qualitat de les fotografies, el que es va buscar va ser plasmar en imatges l'esforç, les emocions, la solidaritat dels participants i el resultat, després de 100 quilòmetres de recorregut i de més de 3000 fotografies, és el que esteu veient.
Si en mirar-les, us transmeten una petita part d'aquest sentiment que vam voler captar, haurà valgut la pena l'esforç.
 
L'exposició es podrà visitar fins el dia 27 d'abril de 2013.
 
 

Expo Trailwalker 2012 a La Gralla from jgomez on Vimeo.

Cap comentari