My Instagram

La Oscura Verdad de Mara Dyer

Mara Dyer està convençuda que el més estrany que li pot passar és despertar en un hospital sense recordar-se de per què ni com ha arribat fins allà. Està equivocada.

Mara desperta a l'hospital després de sobreviure a un terrible accident i descobreix que la seva millor amiga, Rachel, una altra amiga, Clare, i el seu nòvio, Jude, germà de l'anterior, han mort en l'esfondrament d'un edifici i que ella estava dins quan va succeir, però, inexplicablement, ha sobreviscut. Per intentar superar el que ha passat, la família de Mara es trasllada a Florida.

Malgrat la distància, Mara segueix tenint estranyes visions i malsons. A més d'aquests recurrents retalls de records, s'ha d'enfrontar a una sèrie de morts inexplicables de gent connectada a ella d'una o altra manera. En el seu nou institut, Mara coneix a Noah, un noi molt guapo i sexy, que s'obstina des del primer dia en conèixer i apropar-se a ella, encara que Mara no fa altra cosa que evitar-ho.

A poc a poc, va recordant algunes coses d'aquesta nit, la nit tràgica en què van morir els seus amics, i tot es torna cada vegada més inquietant.

LA OSCURA VERDAD DE MARA DYER
 Michelle Hodkin
Maeva Young

A LA VENDA EL 12 D'ABRIL 

Cap comentari