My Instagram

La salvación de una santa

Un assassinat que sembla impossible, tan meticulós com terrible, comès per uns motius encara més esgarrifosos. La víctima, Yoshitaka Mashiba, un ric empresari de Tòquio, mor un diumenge quan està sol a casa. Ha estat assassinat amb una tassa de cafè enverinat. Estava a punt d'abandonar la seva dona, Ayan Mashiba, que es converteix en la principal sospitosa. Però Ayan una fèrria i irrefutable coartada: quan el seu marit va morir ella estava a més de cent quilòmetres de distància.
Com va arribar, doncs, el verí a la tassa de cafè? El professor Yukawa haurà d'utilitzar tot el seu talent per ordenar les pistes i trobar la veritat, a través d'una atmosfera captivadora, claustrofòbica i alhora extremadament polida i ordenada, que ens submergeix en un «crim domèstic» on els elements de la cultura japonesa emergeixen en la seva vessant més freda, calculadora i pura.

Mestre de la «lab lit» o literatura de laboratori, Higashino construeix una novel · la magistral a través d'un procediment policial ultradetallat. Un llibre que emocionarà a totes aquelles ments que gaudeixen amb el joc de la deducció, amb un gir inesperat que enlluernarà i sorprendrà al més experimentat dels lectors.

LA SALVACIÓN DE UNA SANTA
Keigo Higashino
Ediciones B
PVP: 19.00 euros

Pots fer la teva comanda on-line a llibrerialagralla.cat

  

Cap comentari