My Instagram

Presentació del llibre Desperta Ferro

Continuem posant-nos al dia amb les activitats que hem realitzat darrerament i que, per manca de temps, no hem pogut pujar al bloc.
Ara, és el torn per fi, i dic per fi perquè ja fa més d'un mes que va venir a La Gralla, de Jesús Monge Cayetano, autor del llibre Desperta Ferro, editat per Carena, acompanyat de Francesc Rovira que va presentar l'acte.

 La por i la covardia són desconeguts i no caben en els valents cors dels nostres heroics protagonistes, Roger de Flor i el seu inseparable amic Miquel de la Vall Fosca. Desperta Ferro és una èpica història d'amistat indestructible, de heroicismo i de coratge en una època en què el fervor religiós va enfrontar a dos mons i dues cultures, la d'Occident i la d'Orient. Una bella història de sofriment, sacrifici i de coratge en la qual l'amor s'atreveix a irrompre espontàniament. Miquel de la Vall Fosca, capità i heroi novel · lesc, amb la seva apassionada narració, ens acosta de manera intimista a la figura del intrèpid capità i almirall històric Roger de Flor i la dels seus valents soldats almogàvers d'una manera amena i distesa, alhora que ens aproxima als esdeveniments històrics que van forjar una llegenda al crit de Desperta Ferro.

DESPERTA FERRO
Jesús Monge Cayetano
Carena Ediciones
PVP: 17.00 euros

Potse fer la teva compra on-line a llibrerialagralla.cat 

Us deixem l'àlbum de fotos:

   

1 comentari:

  1. Excelente novela que se mantiene fiel al marco histórico en el que está situada. El lector pasa un buen rato pero, al mismo tiempo, profundiza en el conocimiento del personaje, Roger de Flor, y las acciones que su flota de guerra llevó a cabo en el Mediterráneo.

    ResponElimina