My Instagram

Presentació del llibre El Desig de la Pedra de l'Encant

En una iniciativa conjunta de Xocolates Granollers i l’editorial Gent i Terra, editora de la revista-llibre Vallesos, s’ha publicat el conte El desig de la Pedra de l’Encant, escrit i il·lustrat per Maria Ripol.
El passat dissabte dia 6 d'abril, el vam presentar a La Gralla. 
 La il·lustradora de la Garriga s’inspira en la llegenda de la Pedra de l’Encant, segons la qual una gran riuada va portar la pedra fins als peus de la Porxada. La història, va explicar l’autora, està protagonitzada per dos nens, en Màrius i la Gemma, que s’han proposat que la pedra es quedi per sempre a Granollers i no se l’emporti una nova riuada del riu Congost. “Fer aquest conte ha estat una experiència molt divertida”, ha reconegut Ripol, que també és autora del conte El gegant i la lluna, i il·lustradora de La bufanda vermella.

Vicenç Relats, de la revista Vallesos, va qualificar les il·lustracions del conte de fantàstiques. “És un conte bonic, tendre, senzill, dibuixat amb uns traços claríssims, que té com a protagonistes en Màrius, la Gemma, el riu Congost, la Porxada i el mateix Joan de Xocolates Granollers”, va dir. El llibre s’adreça especialment als infants d’entre 5 i 12 anys.
(font del text el9nou

EL DESIG DE LA PEDRA DE L'ENCANT
Maria Ripol
Editorial Gent i Terra
PVP: 5.50 euros

Podeu fer la compra on-line d'aquest llibre a llibrerialagralla.cat

Us deixem l'àlbum de fotos i un video amb la lectura del conte.

 

Cap comentari